dilluns, 20 d’octubre de 2014

Benvolgudes famílies,
Ja començat el curs 2014-2015 i amb aquest motiu, des de l'AMPA Ventura Gassol, us volem donar a conèixer les activitats que des d'aquest Ampa estem realitzant.
Taller de reforç.
El curs passat es va iniciar una experiència que va resultar tot un èxit, tant per l'afluència d'alumnes com pels bons resultats acadèmics obtinguts. Aquest any tornem a repetir.
Es tracta d'oferir classes de repàs de qualssevol assignatura a aquells alumnes que ho necessitin.
L'horari serà de 17:00 a 18:30h a la Biblioteca del Centre amb diferents grups de dilluns a dijous. També hi ha la possibilitat d'assistir un sol cop per setmana. Aquests tallers estan dirigits tant a alumnes de l'ESO com Batxillerat.

El preu serà de 25 euros mensuals en el cas de venir dos dies a la setmana (tres hores setmanals) i de 12'50 euros si només s'assisteix un dia.
Si n'esteu interessats, caldrà que ens envieu un correu electrònic a aquesta adreça indicant-nos:
- Nom de l'alumne
- Curs
- Telèfon de contacte
- Adreça de correu electrònic
Patis oberts.
Aquesta activitat també es va iniciar el curs passat. Degut a l'afluència d'alumnes, fora de l'horari lectiu, en el pati del centre, des de l'Ampa es va creure convenient regular d'alguna forma aquest fet, ja que fora de l'horari lectiu, El centre no es fa responsable de cap incident ni accident que pugui succeir.  
És per això i perquè des de l'Ampa es creu fermament que l'escola té un paper fonamentalment pedagògic, però també un de caire lúdic i social, que tots els alumnes que siguin socis de l'Ampa, puguin gaudir d'aquesta activitat, sempre en horari de Ampa (de dilluns a dijous de 17 a 19h)
Recordeu també que molts divendres l'institut és obert perquè hi ha partits però aquest dia l'Ampa no és oberta, amb la qual cosa no ens fem responsables de la presència d'alumnes al pati, que no desenvolupin l'activitat extraescolar corresponent.
Al pati hi haurà una persona que controlarà l'accés. Cal remarcar que per fer aquestes activitats, cal ser soci de l'Ampa.
L'OFICINA DE L'AMPA ÉS  OBERTA DE DILLUNS A DIJOUS DE 17 A 19 HORES PER TAL DE FER LES GESTIONS OPORTUNES

-- 
JUNTA DE L'AMPA INSTITUT VENTURA GASSOL 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada