dijous, 17 de gener del 2013

GRAN CADENA HUMANA


FAMPAS convida a les AMPAs i a tota la comunitat educativa de Badalona a sumar-vos a la iniciativa que promou la Plataforma Badalona es Mou, per defensar els nostres drets de ciutadania. Animeu-vos a formar part de la cadena humana que lligarà la ciutat de punta a punta, cada baula hi compta!

Els valors democràtics no estan en venda!!
En els darrers anys, i utilitzant com a justificació la crisi econòmica provocada per l’especulació, el frau i l’avarícia dels més poderosos, els diferents governs (municipal, autonòmic i estatal) han anat desmuntant l’estat del benestar i els serveis públics.
L’educació i la sanitat han passat de ser drets fonamentals de ciutadania a ser serveis que es poden reduir o privatitzar.
Els drets socials i laborals s’han retallat, reduït o eliminat per part d’aquells que haurien de representar-nos en les institucions democràtiques, els mateixos que han acusat de cobrar fraudulentament els ajuts a les persones aturades o a les persones dependents; els mateixos que s’enriqueixen en el seu pas per les institucions i que estan imputats en diferents processos judicials.
La permissivitat dels grans partits polítics en les pràctiques abusives de la banca està provocant la pèrdua de l’habitatge a moltes famílies, deixant-les en la misèria i amb un deute impagable i injust.
Les entitats i la ciutadania de Badalona rebutgem i denunciem enèrgicament els abusos i el menyspreu que estem patint i declarem que:
 No hem de pagar el deute que ha estat generat per especuladors i lladres de torn perquè empobreix la ciutadania i ens hipoteca el futur.
 Volem recuperar la funció de servei de les institucions democràtiques per defensar els interessos i els drets de la majoria.
 Volem una sanitat pública de qualitat i gratuïta per a tothom.
 Volem una educació pública de qualitat i gratuïta, que garanteixi el futur dels infants i dels joves i sigui el pilar d’una societat lliure i democràtica.
 Volem que el dret a l’habitatge estigui protegit contra l’especulació dels banquers.
 Volem que es garanteixi una renda mínima de ciutadania.
 Volem que els drets laborals siguin inqüestionables i inviolables.

Nosaltres decidim i volem controlar el nostre futur, per això, tots junts relligarem la ciutat en una GRAN CADENA HUMANA.
http://pelsnos3drets.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada