dilluns, 9 de desembre del 2013

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que ja està en marxa una nova activitat organitzada des de l’AMPA. Es tracta de dos tallers de reforç, un adreçat als alumnes de Batxillerat i l’altre a alumnes de l’ESO.
Es tracta que els nostres fills/filles tinguin un espai al centre, en horari extraescolar, per poder realitzar els seus deures, aclarir dubtes o estudiar ajudats d’una persona externa al centre.

El taller de Batxillerat té com a objectiu reforçar assignatures de ciències: química, física, matemàtiques i biologia. L’horari d’aquest taller és de 3 hores setmanals dimarts (de 17 a 19hs) i dijous (17 a 18hs) i el preu de 20 euros al mes per socis de l’AMPA.

El taller d’ESO té com a objectiu proporcionar un espai i una persona per supervisar i ajudar als alumnes d’ESO a fer els deures i estudiar. Es fa dos cops per setmana, 1 hora i 30 minuts cada dia (un total de 3 hores per setmana).
Dilluns i dimecres de 17 a 18:30hs: per alumnes de 1r ESO
Dimarts i dijous de 17 a 18:30hs: la resta d’alumnes de l’ESO
Aquesta té un preu de 15 euros/mes per als socis que tinguin al corrent la seva quota.

Us demanem que si esteu interessats us poseu en contacte amb nosaltres, passeu pel AMPA en el seu horari habitual, truqueu per telèfon o envieu un e-mail.
Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.
La junta de l’AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada